Inschrijving Dojo zomerkamp 8 en 9 juli 2016

19-05-2016

Het zomerkamp is een geweldige ervaring voor zowel jong als oud. Mede door het succes van de voorgaande jaren hebben wij besloten ons kamp wederom op te zetten bij de ijsbaan in het Heilooërbos. De leraren, coaches en de kamporganisatie hebben er ontzettend veel zin in en gaan er vanuit dat ze al hun kinderen wederom van harte welkom mogen heten.

Dit jaar gaan we een geweldig festival organiseren. Alle grote sterren (en dat zijn natuurlijk alle deelnemers van het dojo zomerkamp) van binnen en buitenland zullen optreden op het Dozjo Zomerfestival. Natuurlijk hopen wij jullie allemaal te zien op dit fantastische festival!

Het kamp vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2016.

Je kunt inschrijven door invullen van het inschrijfformulier in Google Formulieren.

Met dit formulier kunt u uw kind(eren) aanmelden voor het tweedaagse kamp of voor alleen de sportdag op zaterdag. De kosten voor het tweedaagse kamp bedragen € 25,00 en voor de zaterdag € 15,00. Na verzending krijgt u automatisch een bevestiging per e-mail. Mocht deze bevestiging uitblijven stuurt u dan s.v.p. een e-mail naar dojoloozomerkamp@gmail.com.

Met een sportieve groet,Marc de By, Marjan Wisman, Renate Sombroek, Elger Snikkenburg, Maarten Versteeg en Leonie Admiraal

Belangrijk: In verband met de indeling van de teams en het plannen van de organisatie vragen wij u om uiterlijk 1 juni 2016 in te schrijven. Mocht u twee weken voor het zomerkamp nog geen bericht hebben gehad, stuurt u ons dan s.v.p. een e-mail op dojoloozomerkamp@gmail.com.