Dojo 't Loo zwaait 6 Olympia gangers naar Rio uit

11-06-2016

11 juni was er in Haarlem het afscheidsfeest van 6 Olympische judoka’s. Deze 6 trainen bijna dagelijks in Haarlem bij Kenamju. Dojo t Loo is met 9 judoka’s hier naar toe gereisd om er een onvergetelijke dag van te maken. Tijdens het feest werden de Olympische judoka’s geïnterviewd zodat jong en oud wat meer over ze te weten zijn gekomen. Hierna was het tijd voor een Clinic van oud judoka Elco van der Geest, hierin gingen de kinderen allerlei verschillende spelen doen, waarbij een aantal judoka’s ook nog met de toppers mochten stoeien.

Zo was May Witjes bijna sterker dan Kim Polling, de judoka die in de klasse tot 70 kg nummer 1 op de wereldrangrijst staat. Hierna was het nog tijd voor foto’s en handtekeningen.

Voor de judoka’s van de dojo (Sofie Oosterink, Indy Sarlemijn, Michelle Otto, Denise Otto, Sven Witjes, May Witjes, Bjorn Krom, Floor Brouwer en Daan Pepping was het een super mooie dag, want ze liepen van het begin tot het einde met een grote smile op hun gezicht. Daarnaast zullen ze nu tijdens de Olympische spelen met extra spanning naar de wedstrijden kijken omdat zij weten hoe cool de Nederlandse judoka’s zijn.