Dojo ’t Loo doet weer goede zaken in de West Friese Judo Jeugd competitie

15-10-2016

Vandaag werd in Heiloo de tweede ronde van de West Friese Judo Jeugd competitie gedraaid. In de tweede klasse moest Dojo ‘t Loo tegen 3 teams strijden. In het team stonden Roan Krom, Sofie Oosterink, Jesse Molen, Job Kroon, Sven Witjes, Lex Gast, Sija Coolegem, Floris van Groen, Stan de Laleijne, Jonne Coolegem, Kars Kroon, Bas de Laleijne, Mats Kroon en Hu An Tan.

De eerste wedstrijd was tegen Hensbroek, hierin wonnen Sofie, Sven, Floris, Kars, Bas, Hu An en Mats hun partij en zo werd ruim met 14-4 gewonnen.

De tweede partij was tegen Ryu Kensu en dat was een zenuwslopende wedstrijd. Roan won de eerste partij, hierna kon Jesse helaas niet winnen. Maar Job won de partij erna. Helaas kon ook Lex zijn partij niet winnen. Stan en Jonne wonnen hun partij, maar Bas en Hu An werden ook verrast door hun tegenstander en zo stond het 8-8. Mats won de laatste partij en zo werd er toch nog 10-8 gewonnen.

De laatste partij was tegen Yamaguchi die voor een aantal gewichten geen judoka’s hadden. Roan, Sofie, Sven, Floris, Kars, Bas, Hu An en Mats wonnen hun partij en zo werd met maar liefst 16-2 gewonnen.

De koppositie is weer extra verstevigd en nu we van alle teams hebben gewonnen in de competitie hebben we weer goede zaken gedaan voor het kampioenschap. En met Lex Gast en Floris Groen extra bij het team hebben we weer een breder team, wat voor de club weer mooi is om met een nog grotere groep naar de volgende rondes te gaan.
Zie ook het fotoalbum