Druk weekend Dojo 't Loo

12-03-2017

Het was voor judoka’s en coaches van Dojo ’t Loo een druk weekend. Naast het NK-15 op zaterdag deed Jesse Molen mee aan het Noord Hollands kampioenschap A- pupillen. Jesse wist ondanks zijn goede inzet echter zijn beide partijen niet te winnen en ging dus alleen met een ervaring rijker naar huis.

Op zondag waren de jaarlijkse clubkampioenschappen judo bij Dojo t ’t Loo zelf.

Met maar liefst negentig inschrijving was het kampioenschap dit bijzonder goed bezet.

In zeventien poules werd door de judoka’s in de leeftijd van 4 tot en met 15 jaar stevig gestreden om de prijzen. Hier werden de NK gangers eerst nog even in het zonnetje gezet.

Voor meerdere kinderen was het extra spannend omdat zij nog nooit eerder aan een echte wedstrijd hadden meegedaan. De aanmoedigingen van ouders en overige familieleden hielpen ze over de ergste spanning heen.

In meerdere poules was het bijzonder spannend en lagen de uitslagen dan ook zeer dicht bij elkaar.De eerste prijzen gingen uiteindelijk naar Boet Groen,Bram van der Zee, Maarten Roubos, de broers Daan en Luuk van Waggendorff van Ryn, Teun Roeland, Jaimy Taverne, Kian Krabbendam, Sam van der Veek, Pablo van Ginkel, Victor Hoogeveen, Bastiaan Elzenga, Matt de Ruijter, Sam Beukers, Sija Coolegem, Di An Tan en Mats Kroon.

 Meer foto's in het fotoalbum