Welkom in Duckstad!

De inschrijving is gesloten.

Vanaf zaterdagmiddag 15 juli 14.00 uur tot en met zondagmiddag 16 juli 16.00 uur zullen we ons kamp weer houden bij de Scouting Akersloot.

Dit jaar is het thema Donald Duck met zijn vrienden

Het kamp is bedoeld voor al onze jeugdleden, dus voor alle nunchakuka’s, taekwondoka’s, karateka’s en judoka’s. Trouwe kampgangers weten wat er ongeveer gaat gebeuren.

Als je voor het eerst mee doet is het een hele ervaring maar samen met een dojovriendje of vriendinnetje wordt het een gaaf weekend.

De jeugd van 7 tot 16 jaar mag blijven slapen. Wij hebben een nachtwacht die de hele nacht waakt over onze lieve kindertjes.

Op zaterdagmiddag beginnen om 14.00 uur, waarna je met een vaste groep met 2 leiders een aantal activiteiten gaat doen.

‘s Avonds een gezellige avond met een speurtocht en op zondag een sportdag. Om 16 uur zullen we alles afbreken en vermoeid maar voldaan weer naar huis gaan.

Vind je dit te spannend of ben je nog geen 7 jaar dan kun je ook alleen de sportdag doen. Deze is voor de jeugd vanaf 4 jaar. De sportdag op zondag begint om 09.30 uur en duurt tot ca. 16.00 uur.

Kamp hulp gezocht:

Een kamp als dit kan niet slagen zonder hulp van enthousiaste ouders.

We doen daarom ook een beroep op de ouders om te helpen bij diverse activiteiten zoals bijv. de catering, hulp bij spelletjes/activiteiten op de zaterdag(avond) en de sportdag.

Of ben jij onze Dagobert die nog iets kan missen uit zijn (bedrijfs)kluis in de vorm van een donatie?

De stralende vermoeide oogjes aan het eind van het kamp geven ontzettend veel voldoening. Dus meld je massaal aan dan wordt het dit jaar wederom vet gaaf!

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op onze website www.dojotloo.nl/dojokamp voor nadere informatie. Hier vind je niet alleen de inschrijfformulieren voor het hele kamp en de sportdag op zondag maar tevens een inschrijfformulier voor hulp. Uiteraard kun je je ook online inschrijven.

Lever de formulieren massaal in dan wordt het ook dit jaar weer een succes.

Belangrijk: In verband met de indeling van de teams en het plannen van de organisatie vragen wij u omuiterlijk 25 juni in te schrijven.

De burgermeesters van Duckstad.

(Dojokamp commissie)