Op 6 en 7 juli organiseert Dojo ‘t Loo wederom het legendarische en super gezellige Dojo kamp! Het evenement van het jaar waar alle kinderen van de dojo naar uitkijken!

Vanaf zaterdagmiddag 6 juli 14:00 uur tot en met zondagmiddag 7 juli 16:00 uur zullen we ons kamp weer houden bij de Scouting Akersloot.

Dit jaar is het thema Olympische spelen


Het kamp is bedoeld voor onze jeugdleden, dus voor alle nunchakuka’s, taekwondoka’s, karateka’s en judoka’s. Trouwe kampgangers weten al wat er ongeveer gaat gebeuren. 
Als kinderen voor het eerst meedoen is het een hele ervaring maar samen met een dojovriendje of -vriendinnetje wordt het een ontzettend gaaf weekend. 
De jeugd van 7 tot 16 jaar mag blijven slapen. Er zal een nachtwacht aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden. 
Na het opzetten van de tenten, starten we op zaterdagmiddag om 14.00 uur, waarna de kinderen met een vaste groep met 2 teamcaptains het kamp starten met toffe activiteiten. We verklappen nog niet wat we allemaal gaan doen! 
‘s Avonds volgt een gezellige avond met een bbq en groepsspel en op zondag een sportdag. Om 16 uur zullen we alles gezamenlijk opruimen. 
Vindt jouw kind dit te spannend, kan niet blijven slapen of is het nog geen 7 jaar? Dan kan ook alleen aan de sportdag deelgenomen worden. Deze is geschikt voor de jeugd vanaf 4 jaar. Op zondag begint de sportdag om 09.30 uur en duurt tot ca. 16.00 uur. 

De kosten voor het gehele kamp zijn EUR 45,- per kind, alleen deelname aan de sportdag kost EUR 20,- 

Kamp hulp en sponsors gezocht: 
Een kamp als dit kan niet slagen zonder hulp van enthousiaste ouders. 
We doen daarom een beroep op alle ouders om te helpen bij diverse activiteiten, variërend van catering, hulp bij spelletjes/activiteiten, en op- en afbouw werkzaamheden. 
Naast de fysieke hulp tijdens het kamp zijn wij ook op zoek naar sponsors die een financiële bijdrage aan het kamp zouden willen bijdragen, bijvoorbeeld voor 1 van de activiteiten (huur spelmateriaal) of (bijdrage aan) de bbq op zaterdagavond. 

Indien je vragen hebt dan kun je ons bereiken via dojokamp@dojotloo.nl

De inschrijving is gesloten

Voor een impressie van het Dojokamp 2023 verwijzen wij naar het fotoalbum op de website.