Wat ga jij doen op 14 en 15 september?

07-06-2018

Meedoen aan het Dojo zomerkamp natuurlijk! Het jaarlijkse zomerkamp voor alle Dojo 't Loo jeugdleden tot 16 jaar vindt dit jaar plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 september. Aanmelden doe je eenvoudig en snel met het online inschrijfformulier of door het formulier te printen en op de Dojo in te leveren in de brievenbus naast de bar in de kantine.

Het zomerkamp is een geweldige ervaring voor zowel jong als oud. Dit jaar is het thema 'Japan'. Het land van de rijzende zon en de bakermat van de zelfverdedigingskunsten. Van Hello Kitty tot samurai, van kawaii tot anime en manga! Japan is cool! En jij kunt er bij zijn! Ook dit jaar kun je er weer voor kiezen om mee te doen met het tweedaagse kamp of alleen met de sportdag op zaterdag. De kosten voor het tweedaagse kamp bedragen € 25,00 en voor de zaterdag € 15,00.

Ouders en oudere leden kunnen natuurlijk ook meedoen en zich op geven als teamleider of hulp bieden tijdens één van de activiteiten, bij de catering of bij het op- en afbouwen van het kamp. Alle hulp is welkom en het is ook ontzettend leuk om een steentje bij te dragen. Samen maken we er weer een onvergetelijke weekend van.

In verband met de indeling van de teams, de planning en de organisatie sluit de inschrijving op 15 juli.