WFJJC vierde ronde

23-02-2020

Vandaag werd er in Broek op Langedijk gejudood door ons jeugd team.

Met Noud de Boer als nieuwe aanwinst in het team was er een sterk team met verder Sil Klaver, Erik van der Meer, Jorne Reitsma, Thijs Olierhook, Sam van der Veek, Sven Walta, Luuk van Waggendorf van Rijn, Job Kroon, Celine Kleimeer, Pablo van Ginkel en Elvin Groefsema.

Alle judoka’s stonden heerlijk te knokken. Met een nipte nederlaag tegen de directe concurrent Tom van der Kolk was het weer reuze spannend. Erik Sam Sven en Elvin wonnen hun partij, hierdoor werd er 5-4 verloren

De tweede wedstrijd was tegen Salamons. Hierbij wonnen Sil, Erik, Jorne Thijs, Luuk, Celine, Job en Elvin hierdoor werd er 7-2 gewonnen.

De laatste wedstrijd was tegen het altijd moeilijke EBI sports. Erik en Jorne haalden een 2-0 achterstand terug tot 2-2. Celine en Pablo die in de laatste seconde van zijn partij een wazari scoorde haalde de score terug van 4-2 naar 4-4. Elvin sloot met winst af en hierdoor werd er 5-4 gewonnen.

Een goede stap in de richting van een nog steeds mogelijk kampioenschap waarbij er tijdens de slotronde nog tegen de nummer 1 Randers en gedeelde tweede plek Tom van der Kolk gestreden moet worden. Alles is nog mogelijk. Maar voor nu genieten van de goede resultaten van onze judoka’s.