Feest als vanouds op Dojokamp !

10-07-2022

Voor meerdere kinderen was dit de eerste keer, terwijl voor vele anderen het kamp iets was waar ze lang naar hadden uitgekeken.

Het thema was dit jaar Mario. De teams waren dan ook vernoemd naar en uitgedost als karakters van Mario en Luigi. Ruim 50 kinderen van de judo- en karatalessen deden mee aan het hele kamp, inclusief de overnachting. Op zaterdagmiddag werden eerst de tenten opgezet en daarna begonnen de spelactiviteiten. Voor de avond stond een speurtocht op het programma. Na afloop bleek dat het team van de Luigi’s van Leon en Sija de meeste Mario-munten had verzameld.

Na afloop was het tijd om de slaapzakken op te zoeken, want zondagochtend vroeg moest iedereen alweer vroeg aan het ontbijt. Later voegden zich nog zo’n 20 jongere kinderen bij het feest om deel te nemen aan de sportdag. Op deze dag waren de Luigi’s minder fortuinlijk, ze eindigden op de laatste plaats. Het team van Daisy en Rosalia (o.l.v. Martine en Jonne) wisten beslag te leggen op de eerste plaats. De Wario’s en Waluigi’s eindigden op de tweede plek en de Toad‘s en Toadettes wisten met een eindspurt in het eindspel de derde plaats binnen te halen.

Met dank aan de organisatie en de vele vrijwilligers was het weer een groot festijn met heel veel plezier blije gezichten (en af toe toe kleine een traan), waar iedereen bij Dojo ’t Loo met veel plezier aan terug kan denken. Op naar volgend jaar!

Alle foto's staan nu in het fotoalbum