WFJJC 3e ronde

18-12-2022

Op zondag 18 december stond de 3e ronde van de WFJJC op het programma. Deze ronde was in onze eigen Dojo in Heiloo.

In het team stonden Lieke Baart, Jitse Stoel, Pim Sterk, Niels Duysens, Ebbe Heijna, Laurens Jurrius, Noud de Boer, Joyce Pepping, Jorne Reitsma, Sven Walta, Liv Veldt, Roan Krom.

De eerste wedstrijd van vandaag was tegen Randers de Geus. Omdat we het lichtste gewicht misten begonnen we elke wedstrijd met een 1-0 achterstand. Jitse, Pim en Niels wisten netjes hun partij te winnen. Ebbe en Laurens hadden een hele spannende partij die net aan verloren ging. Ook Jorne en Sven wisten hun partij niet te winnen. Roan stond hard te knokken en de partij ging lang gelijk op. Na ruim 3 minuten golden score verloor hij helaas net aan. Als team werd deze partij dus helaas ook verloren.

De tweede partij was tegen Cees Veen. In het team hadden we wat gewisseld omdat sommige gewichten dubbel bezet waren. Lieke wist haar partij helaas niet te winnen. Pim wist met houdgreep te winnen. Niels kon na zijn vorige partij helaas niet meer verder dus ook dit gewicht was nu onbezet. Ebbe en Noud hadden het lastig tegen hun tegenstanders en verloren. Joyce, Liv en Roan hadden geen tegenstander en wonnen hierdoor hun partij.

De laatste ronde begonnen we dus met een 2-0 achterstand door onbezette gewichten. Jitse en Pim wisten dit snel recht te zetten. Ook Ebbe wist zijn partij te winnen. Joyce had een partij met 3,5 minuut golden score en wist deze te winnen. Liv haar partij ging gelijk op maar ze verloor helaas. Roan wist het winnende punt op te halen.