Duckstad Dojokamp zeer geslaagd!

18-07-2023

Het thema was dit jaar Duckstad.

De teams waren dan ook vernoemd naar en uitgedost als  bekende karakters uit de Donald Duck. Ook de aankleding van de accomodatie was door de kamporganisatie weer geheel in stijl aangekleed. Zelfs de geldkluis van oom Dagobert werd gesignaleerd.

Circa 60 kinderen van de judo- en karatelessen deden mee aan het hele kamp, inclusief de overnachting.

Op zaterdagmiddag werden eerst de tenten opgezet en na een stevige warming-up konden de spelactiviteiten beginnen.

Aan het eind van de middag werd de pret wat verstoord en moest er even worden gescholen voor een flinke een regenbui, maar gelukkig kon het programma met wat improvisatie in de mooie accomodatie van de scouting in Akersloot binnen worden voortgezet.

Gelukkig was het voor de speurtocht in de avond weer droog zodat de opdrachten onderweg ook konden worden uitgevoerd.

Na afloop was het tijd om de slaapzakken op te zoeken voor een rumoerige nacht, want er stond een stevige wind en zondagochtend moest iedereen alweer vroeg aan het ontbijt. 

Later voegden zich nog zo’n 25 jongere kinderen bij het festijn om deel te nemen aan de sportdag. Door de harde wind moest ook deze dag het programma iets worden aangepast, maar dat mocht de pret niet drukken. Met veel plezier, inzet en strijdlust werden de spellen gespeeld.

Tijdens de lunch werd de organisatie door het bestuur even flik in het zonnetje gezet. Dankzij hen en de vele vrijwilligers was het weer een groot festijn met heel veel plezier en blije gezichten waar iedereen met veel plezier aan terug kan denken. Ook willen wij de ouders bedanken die het kamp financieel sponsorden, waaronder Squire BV.

Na afloop van het eindspel werd de uitslag bekend gemaakt. Op de derde plaats eindigde het team van de Zware Jongens onder leiding van Thijs en Yesper.  De tweede plaats ging naar het team Rosanne en Max onder leiding van Bas en Martine. Het team Hopman Breedborst van Jonne en Bjorn kon met de borst vooruit de eerste plaats in ontvangst nemen.

 Op naar volgend jaar!

Alle foto's staan nu in het fotoalbum