Sportief judospektakel bij Oranjebandentoernooi Dojo ’t Loo

17-06-2018

Ondanks dat het Vaderdag was, hadden toch ruim 200 kinderen van 20 verenigingen uit heel Noord Holland zich aangemeld om mee te doen aan het jaarlijkse Oranjebandentoernooi bij Dojo ’t Loo. De Dojo zelf was met maar liefst 47 kinderen goed vertegenwoordigd tijdens deze thuiswedstrijd. Coaches Kars, Maaike, Bruno en Leon konden dus ook flink aan de bak.

Verdeeld over de dag in drie blokken stapten de kinderen vol goede moed de judomat op. Omdat het toernooi ook bedoeld is voor kinderen die nog niet zoveel wedstrijdervaring hebben, was de spanning goed van de gezichten af te lezen. Er werd weer flink, maar sportief gestreden om de prijzen.

Gelukkig was er weer een flink aantal vrijwilligers bereid gevonden o te helpen achter de jurytafels, voor de EHBO en de bardienst om de dag goed te laten verlopen.

Van Dojo ’t Loo gingen Sil Klaver, Tyler le Loux, Jayden Campagne, Sven Walta, Daan Kamping, Wobbe Kruize, Pablo van Ginkel, Victor Hogeveen en Sam van Hove met een eerste prijs naar huis.

Mila le Loux, Erik van der Meer, Boet Groen, Rightley Campagne, Teun Roeland, Jorne Reitsma, Sander Bos, Sam van der Veek, May Witjes, Jesse Molen, Arthur Snikkenburg, Celine Kleijmeer en Sep Dekker behaalden allemaal een nette tweede plaats. Bo Elfering, Parker le Loux, Derrick Schaper, Simon Verbeek, Joep Groeneveld, Bastiaan ELzenga en Tristan Beers mochten met een fraaie beker voor de derde plaats naar huis.

Door de nieuwe privacywetgeving was het helaas niet mogelijk het gebruikelijke uitgebreide fotoverslag te publiceren op de website. Nog wel twee aangeleverde foto’s van de deelnemers van de dojo uit het tweede en derde blok (als er bezwaren zijn tegen plaatsing dan horen we dat graag).